Frescon

Frescon, grundat 2004, är ett företag fokuserat på tillverkning av hälso- och välmåendeprodukter, vars rötter och erfarenhet inom tillverkning av hälsovårdsprodukter, det vill säga medicintekniska produkter, går decennier tillbaka i tiden.

Våra produktionsanläggningar finns i Birkaland, Lempäälä.

Märken

Taiga Cosmetics

Taiga Cosmetics är en finsk naturkosmetiklinje fokuserad på ansiktshudvård. Produkterna har utvecklats och tillverkats i Lempäälä. Taigas utbud innehåller hudvårdsprodukter för känsliga, äldre och alla hudtyper.

Läs mer

COOL-X

Cool-X produktfamiljen har utvecklats för att tillgodose behoven hos aktiva människor, särskilt välbefinnande för muskler och leder. Urvalet omfattar produkter för muskelåterhämtning och första hjälpen vid skador och deras förebyggande.

Läs mer

Tervaskanto

Tervaskanto är en produktlinje för hälsa och välmående som värnar om traditioner, med rötter djupt i finska skogar. Vi använder unika aktiva ingredienser från den finska naturen, eftersom naturen och framför allt lappmarksskogarna är källorna till våra dyrbara råvaror.

Läs mer

Bestvet

BESTVET®-produkter har utvecklats speciellt för husdjursvård. Produkterna har visat sig vara effektiva vid behandling av olika hudtyper och hjälper den naturliga återhämtningen av hud, päls och öron hos både husdjur och boskap.

Läs mer
 • Hemliv

  Finsk produktion i hjärtat av Tavastland i Birkaland.

 • Säkerhet

  Våra produktionsmetoder garanterar säkra och hudvänliga produkter.

 • Kvalitet

  Kvaliteten på våra produkter garanteras av ett certifierat kvalitetssystem.

 • Miljö

  Vi använder förnybar energi med hjälp av solpaneler.